LemmikLoomad.ee

toode(t) - 0,00

Isikuandmete privaatsuseeskiri ja töötlemise kord

 

OÜ Penner

Isikuandmete privaatsuseeskiri ja töötlemise kord

OÜ Penner www.penner.ee / www.lemmikloomad.ee (edaspidi e-pood) e-poe isikuandmete privaatsuseeskirjas on näidatud isikuandmete töötlemise kord.

Lähtudes kehtivatest õigusaktidest on meie e-poel õigus töödelda andmeid (sh isikuandmeid) ulatuses, mis on vajalik e-poe kasutamiseks. Andmete töötleja, sealhulgas hoidja, on Roller Äritarkvara OÜ (e-poe lahenduse teenusepakkuja).

Lisaks on e-poel järgmised õigused:

  • saata nõusoleku andnud ostjale veebipoe uudiskirju ja teenuste kasutamisega seonduvaid teateid, sh teateid, mille saatmine on e-poe kasutajate turvalisuse huvides,
  • säilitada ostjate paremaks teenindamiseks ja tehingute tõendamiseks e-poodi sisseloginud ostja tellimuste andmed.

Kõiki e-poe külastamise ja ostude sooritamise käigus teatavaks tehtud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot.

Meie firma töötleb järgmisi Teie isikuandmeid:

  • Ees- ja perekonnanime,
  • telefoninumbrit,
  • e-maili,
  • isikukoodi, sünniaega,
  • postiaadressi,
  • IP aadressi,
  • finantsandmed - tasumisel pangakonto andmed

Isikuandmete töötlemise eesmärgid:

  • sisse loginud kliendi võimalus enda tellimuste jälgimiseks e-poe keskkonnas,
  • tellimuse täitmiseks,
  • arve ja kauba saatmiseks,
  • kasutuskogemuse parendamiseks,
  • uudiskirja saatmiseks,
  • turunduslikel eesmärkidel.

E-pood ei edasta,  müü ega avalikusta teatavaks saanud kliendiandmeid kolmandatele osapooltele, va. seaduses sätestatud juhtudel või järgmistele partneritele e-poe toimimiseks:

  • MailChimp,
  • Google,
  • Facebook,
  • Majandus- ja raamatupidamistarkvara - Erply,
  • Makselahenduste partner PaySera
  • Transpordi ettevõtted:
    1. Venipak Eesti OÜ, kontaktandmed
    2. Eesti Post OÜ, kontaktandmed
    3. Itella Estonia OÜ, kontaktandmed
    4. OSC Transport, kontaktandmed
    5. vajadusel mõni muu ettevõte

Kasutame pankadega arveldamisel krüpteeritud andmesidekanalit, mis tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.

E-pood töötleb Teie isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduses kehtestatud nõuetega.

Kliendiandmeid ei töödelda kauem kui vajalik. Säilitamise perioodid sõltuvad lepingutest, e-poe õigustatud huvist, raamatupidamisega seonduvatest seadustest, kaugmüügiga seonduvast regulatsioonist jm. õigusnormidest. Roller Äritarkvara OÜ kustutab kõik Teie e-poega seotud andmed 1 kuu peale e-poe konto sulgemist.

Kui olete avaldanud soovi saada meie ettevõtte uudiskirju on Teil alati õigus nendest loobuda, tutvuda oma  isikuandmetega ning nõuda nende andmete parandamist, sulgemist või kustutamist, va. juhul kui seadus sätestab teisiti.

Kogutud andmetega saab tutvuda e-poodi sisse logides. Nii "Minu konto" menüüs kui tellimuste ajaloos.

Logides sisse enda e-poe kontole ja valides menüüst "Minu konto" saab kasutaja muuta ja kustutada tema kohta käivaid andmeid.

Kõigi isikuandmeid puudutavate küsimuste korral palume meile saata e-kiri aardlaselver@penner.ee

või helistada numbril

+372 734 8296

 

www.lemmikloomad.ee / www.penner.ee

OÜ Penner

Võru 65a Tartu 50111